Uzit proovida saanud poiss lasi endale kuuli pähe

Oliver Tiks
, reporter / toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Uzi püstolkuulipilduja kriminoloogi kätel.
Uzi püstolkuulipilduja kriminoloogi kätel. Foto: AFP / Scanpix

USA Massachusettsi osariigis toimuval relvamessil hukkus kaheksa-aastane poiss, kes tulistas endale kogemata pähe UZI püstolkuulipildujast, mida talle täiskasvanute loal proovida anti.

 

Politsei teatel tulistas algkooliealine poiss lasketiirus instruktori juuresolekul, kuid relva tõukejõud oli nii suur, et see pääses lapse kätest lahti ning pöördus üles ja tagasi tema enda vastu, vahendas CNN.

Kuuli pähe saanud väikemees viidi haiglasse, kuid arstidel tema elu päästa ei õnnestunud. Ohvri nime pole avalikustatud.

Politsei nimetas juhtunut «iseenese põhjustatud laskmisõnnetuseks», kuid algatas koos Hampdeni piirkonna prokuratuuriga siiski juurdluse.

Bostonist saja miili kaugusel asuvas Westfieldi linnakeses relvamessi korraldanud eraklubi kodulehel kinnitati, et üritusel toimuv laskmine on täiesti seaduslik meelelahutus. «Rahval lubatakse tulistada sõidukite, kõrvitsate ja sihtmärkide pihta,» seisab seal.

Klubi esindajaid meedial tragöödiaga seoses kätte saada veel ei õnnestunud.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles