Trumpi endine abi hoiatas «hirmsa» Pence`i eest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Donald Trump ja Omarosa Manigault.
Donald Trump ja Omarosa Manigault. Foto: Carlo Allegri/Reuters/Scanpix

Endine Valge Maja abi Omarosa Manigault Newman hoiatas neid, kes soovivad Donald Trumpi tagasiastumist, väites, et asepresident Mike Pence oleks riigipeana veelgi jubedam.

«Kas ma võin seda öelda? Kui iganes halb te arvate, et Trump on, siis Pence paneks teid tõsiselt muretsema,» lausus Manigault eile tõsieluseriaalis «Celebrity Big Brother» oma toakaaslastele.

«Kui Pence presidendiks saaks, siis me anuksime päevi, et Trumpi tagasi saada. Ta on äärmuslik,» lisas endine Valge Maja abi.

Endise abi sõnul usub asepresident, et Jeesus käsib tal teatud asju öelda.

«Ma olen kristlane ja armastan Jeesust,» lausus Maningault, «kuid ta arvab, et Jeesus ütleb talle, mida öelda. Ma arvan, et Jeesus ei ole seda öelnud. Jube.»

Pence on tuntud konservatiivsete kristlike vaadete poolest.

Endine Trumpi juhitud tõsielusarja «Õpipoiss» osaleja lahkus detsembris pärast lühidat teenistust Valge Maja avalike suhete osakonna kommunikatsioonijuhi kohalt.

Tegemist ei ole esimese korraga, mil Manigault on ametist lahkumise järel Trumpi suhtes kriitiline olnud. Varem väitis ta, et Trumpi Twitteri postituste sisu kummitab teda ja hoiatas, et riigi tulevik on tume.

Valge Maja asekõneisik Raj Shah lausus, et presidendikantselei ei võta taolisi väiteid tõsiselt.

«Omarosa vallandati «Õpipoisist» kolmel korral ja see oli neljas kord, kui me tal minna lasime. Tal oli siin viibides presidendiga piiratud kontakt. Nüüd ei ole tal enam mingit ligipääsu,» teatas Shah.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles