Video: United Airlinesi lennuki mootor pudenes õhus tükkideks (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õhus lagunema hakanud mootoriga United Airlinesi lennuk.
Õhus lagunema hakanud mootoriga United Airlinesi lennuk. Foto: AP/Scanpix

USA lennufirma United Airlinesi Havaile suundunud lennuk oli sunnitud sooritama hädamaandumise, sest üks selle mootoritest hakkas õhus lagunema, vahendab Guardian.

Pardalviibinute videotes ja piltidest on näha katteta lennuki mootorit tiiva küljes värisemas. «See oli mu elu hirmsaim lend,» kirjeldas üks reisijatest.

San Fransiscost teele asunud United Airlinesi Boeing 777-222 pardal viibinud said juhtunust aimu, kui kuulsid valju pauku umbes 35 minutit enne, kui lennuk pidi Honolulus maanduma. Piloodid saatsid koheselt teele hädateate, et sooritada hädamaandumine.

Üks lennukis viibinutest, Maria Falaschi ütles, et hoolimata ohust tegid piloodid ja pardameeskond väga head tööd ja haldasid olukorda imeliselt.

Honolulus hädamaandunud lennukit ootasid maandumisrajal tuletõrjujad ja päästetöötajad. United Airlinesi teatel soetati nelja mootoriga lennuk 1994. aastal, mis teeb alusest ühe esimese Boeing777, mis kunagi müüdud.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles