Nastja Rõbka on tõusnud Venemaa pornosõprade lemmikuks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nastja Rõbka.
Nastja Rõbka. Foto: Instagram

Venelaste seas on täiskasvanutele mõeldud portaalis Pornhub saanud kõige otsitumaks nimeks modell ja lõbutüdruk Nastja Rõbka, kes on korruptsiooniskandaali tõmmanud vene ärimehe Oleg Deripaska ja asepeaminister Sergei Prihodko, kirjutab Newsweek.

Nastja Rõbka on täiskasvanutele mõeldud keskkonnas saanud Venemaal kõige otsitumaks nimeks. Koguni neli erinevat nimekuju on hõivanud edetabeli esimesed neli kohta. Väidetavalt peitub Rõbka nime taga Anastassia Vašukevitš.

Rõbka sai maailmakuulsaks pärast seda, kui avaldas videod, millel on näha Deripaska ja Prihodko. Need korjas üles opositsionäär Aleksei Navalnõi ja nüüdseks on üles kerkinud tõsine korruptsiooniskandaal. Võimud on Navalnõile andnud korralduse eemaldada Rõbka skandaaliga seotud video.

Nastja Rõbka.
Nastja Rõbka. Foto: Instagram

Pole selge, miks Rõbka nimi täiskasvanutele suunatud portaalis sedavõrd palju tähelepanu tõmbab. Pole alust arvata, et Rõbka oleks ise mõnes erootilises meistriteoses kunagi esinenud. Venelased on varasemalt kasutanud Pornhubi kohana, kus Navalnõi videoid avalikuna hoida. Ka eelnevalt on võimud üritanud neid mitmel korral internetist eemaldada.

Youtube'i keskkonnas on Navalnõi video saanud juba 5,5 miljonit vaatamist.

Rõbka kirjeldab end Instagramis modellina. Väljaanne Guardian on teda nimetanud eskordiks ja viidanud raamatule, mille ta lõbutüdruku töö kohta kirjutanud on.

Oma raamatus «Miljardäri võrgutamise päevik» kirjeldab Rõbka ülima täpsusega, mis Deripaska ja Prihodko Norra vetes toimunud ühisel jahisõidul toimus. Seal nimetab ta Deripaskat Ruslaniks (tema firma nimi on Rusal) ja Prihodkot «Issiks» – meheks, kellele kõik, sealjuures ka oligarh, aru annavad.

Nastja Rõbka
Nastja Rõbka Foto: instagram.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles