Pariisi kesklinnas üritati panka röövida

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BNP Paribase kontor, mida röövida üritati.
BNP Paribase kontor, mida röövida üritati. Foto: CHRISTOPHE ARCHAMBAULT/AFP/SCANPIX

Täna hommikul vahistati Prantsusmaa pealinnas Pariisis relvastatud mees, kes üritas panka röövida.

24-aastane mees üritas röövida triumfikaare lähistel asuvat BNP Paribase pangakontorit täna hommikul kella 9 paiku (Eesti aja järgi kella 10 paiku). Vahistamise käigus olid politseinikud sunnitud meest reide ja rindu tulistama. Praegu viibib röövel haiglaravil.

Vahejuhtum leidis aset BNP Paribase pangakontoris, mis asub aadressil 24 avenue de la Grande Armee ehk vaid 400 meetri kaugusel triumfikaarest. Käivitati alarm ja sündmuskohale saabunud politseinikud jäid ootama mehe väljumist pangast.

Politsei teatel oli tegu tuntud kurjategijaga, kes on ka minevikus relvastatud rööve toime pannud. Pariis on viimasel ajal silma paistnud mitme silmapaistva rööviga, peamiselt on üritatud varastada juveele.

Vaid kuu aega tagasi rööviti juveelipoodi maailmakuulsas Ritzi hotellis ja kätte saadi umbes nelja miljoni euro väärtuses juveele.           

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles