Strauss-Kahni väidetav ohver on Guineast pärit üksikema

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Strauss-Kahni väidetava vägistamisohvri advokaat Jeffrey Shapiro.
Strauss-Kahni väidetava vägistamisohvri advokaat Jeffrey Shapiro. Foto: SCANPIX

IMFi juhti Dominique Strauss-Kahni vägistamiskatses süüdistav New Yorgi hotellikoristaja on Lääne-Aafrikast Guineast pärit Nafissatou Diallo, kirjutab Le Figaro.

New Yorgi luksushotelli Sofitel toateenija varjab end avalikkuse eest ja viibib politsei järelevalve all. Prantsuse ajalehe sõnul on tegemist 32-aastase üksikemaga, kes elab oma 15-aastase tütre Danaga väikses korteris Bronxi linnaosas. Ta räägib prantsuse keelt ja on vähemalt 180 sentimeetrit pikk.

Ühe kolleegi sõnul nuttis Diallo laupäeva keskpäeval aset leidnud intsidendi järel kaks päeva ja on siiani šokis.

«Mulle on tehtud midagi tõeliselt halba,» kurtis ta vahetult pärast väidetavat vägistamiskatset oma vennale, rääkis too eile AFP-le.

Politsei, töökaaslaste ja naabrite sõnul on naine iseloomult rahulik, usaldusväärne ja rügab tööd teha. Hotelli juhtkonna sõnul on naine eeskujulik töötaja ja viiepalliskaalal on Sofiteli kliendid tema tööd hinnanud 4,5ga.

Le Figaro väitel ei ole tal kuritegelikku tausta.

Ajaleht vahendas ka New York Posti, mis intervjueeris Diallo naabrit. Tolle sõnul on naine moslemiusku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles