Ameeriklased olid McCaini pärast liimist lahti

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA endine asepresident Joe Biden, Baierimaa esindaja Ilse Aigner, Cindy McCain ja konverentsi direktor Wolfgang Ischinger John McCainile autasu andmisel.
USA endine asepresident Joe Biden, Baierimaa esindaja Ilse Aigner, Cindy McCain ja konverentsi direktor Wolfgang Ischinger John McCainile autasu andmisel. Foto: Müncheni julgeolekukonverents

Mitte ainult John McCaini võitluskaaslane ja kaasvabariiklane Lindsey Graham, vaid iga Münchenis lavale astunud ameeriklane väljendas kahetsust, et nende delegatsiooni 40 aastat vedanud senaatorit kaasas pole.

«Ta oli… See tähendab, ta on…» libastus eilehommikusel USA senaatorite debatil demokraat Sheldon Whitehouse. Tema märkus agressiivse ajuvähiga võitleva 81-aastase kolleegi kohta tõmbas kohe kaasa kõik ülejäänud laval olijad.

«Aitäh John McCaini taas mainimast eest, me kõik tunneme tema kohalolekust puudust,» liitus teine demokraat Jeanne Shaheen, kelle järel tulid igatsussõnad vabariiklaselt Mike Turnerilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles