Rõbka jõudis Deripaskani (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deripaska sõnul on kõik Nastja Rõbka paljastused laim.
Deripaska sõnul on kõik Nastja Rõbka paljastused laim. Foto: TYRONE SIU/REUTERS/Scanpix

Oleg Deripaska võib lahkuda Venemaa alumiiniumitootja Rusali ja En+ Groupi presidendi kohalt, kirjutas täna ajaleht Kommersant.

50-aastasest Vene miljardärist sai En+ president 2013. aastal, Rusali juht aastal 2014, jättes peadirektori koha Vladislav Solovjovile. Ta juhtis Rusali isiklikult aastatel 2000-2003 ja siis uuesti kriisi ajal 2009. aastal.

En+ presidendiks saab Maksim Sokov, kes kureerib ka Rusali investeeringuid Norilski Nikelis. Rusali presidendiks saab V. Solovjov, kelle asendab senisel kohal rahandusdirektor Aleksandr Buriko.

Kommersanti andmeil pühendub Deripaska muude äride arendamisele, sealhulgas autotööstusgrupile GAZ.

En+ Group ja Rusali direktorite nõukogud arutavad juhtkonnamuudatusi selle nädala lõpus, kinnitasid Kommersandi allikad.

Deripaska kontrolli all on 48,13 protsenti RusAlist ja umbes 66 protsenti En+-st. Pärast 8,75 protsendi Rusalile Glencore'is, GDR-is, En+-is kuuluvate aktsiate konventeerimist kasvab tema osalus 56,88 protsendini.

Deripaska maine langes pärast sattumist nn USA Kremli nimekirja ja pornomodelli Nastja Rõbka paljastusi.

Oma raamatus «Miljardäri võrgutamise päevik» kirjeldab Nastja Rõbka ülima täpsusega oma afääri Deripaskaga.
Oma raamatus «Miljardäri võrgutamise päevik» kirjeldab Nastja Rõbka ülima täpsusega oma afääri Deripaskaga. Foto: instagram.com
Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles