Uganda politsei: Soome relvaärimehe surnukehalt leiti kokaiini ja mürgi jälgi

Hanna-Hulda Reinkort
, välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Soome ärimees leiti surnuna lääne turistide seas populaarse Pearl of Africa hotelli numbritoast.
Soome ärimees leiti surnuna lääne turistide seas populaarse Pearl of Africa hotelli numbritoast. Foto: http://sovereignhotels.co.za/hotels/pearl-of-africa/

Uganda pealinnas Kampalas kahtlastel asjaoludel surma saanud soome ärimehe surnukehalt leiti kokaiini ja mürgi jälgi, selgus Uganda ametivõimude avaldatud toksikoloogiaraportist.

Politsei ütles kohalikule meediale, et lisaks oli ohvri suus tundmatut pruuni ainet. Soome päevalehe Helsingin Sanomate teatel kasutas mees aga tõenäoliselt mokatubakat, kuid Uganda ametivõimud ei tundnud seda ära, mistõttu läks huuletubakas kirja tundmatu ainena.

41-aastane Tuomas Juha Petteri Teräsvuori leiti surnuna 6. veebruaril lääne turistide seas populaarsest Pearl of Africa hotellitoast. Kohalikud uurijad peavad surma põhjuseks hapnikupuudust, kinnitades, et vägivallamärke mehe surnukehal ei olnud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles