Putin: Venemaa armee on nüüd lahinguvalmiduselt esirinnas (18)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Punasel Väljakul toimus 2016. aastal sõjaväeparaad, millega tähistati 71 aasta möödumist Nõukogude Liidu võidust Natsi-Saksamaa üle.
Punasel Väljakul toimus 2016. aastal sõjaväeparaad, millega tähistati 71 aasta möödumist Nõukogude Liidu võidust Natsi-Saksamaa üle. Foto: SCANPIX

Venemaa armee on tõusnud relvastuse ja lahinguvalmiduse poolest maailmas esimeste hulka, teatas president Vladimir Putin.

«Viimaste aastate sündmused on näidanud, et me oleme tõusnud lahinguvalmiduselt, relvastuse ja sõjatehnika kvaliteedilt maailmas esimeste hulka. Täna võib täie veendumusega öelda: Venemaa julgeolek on tagatud,» kõneles Putin armee aastapäevale pühendatud pidulikul koosviibimisel.

Putin kinnitas samas, et armee tugevdamist jätkatakse ka edaspidi. Eriti suurt tähelepanu kavatsetakse pöörata strateegiliste tuumarelvade arendamisele ning eri- ja üldvägedele.

Lisaks on Putini sõnul vaja pöörata tähelepanu ohvitseride koosseisu tugevdamisele.

Kommentaarid (18)
Copy
Tagasi üles