Ivanka Trump sõidab Lõuna-Koreasse olümpia lõputseremooniale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivanka Trump.
Ivanka Trump. Foto: CNP/Chris Kleponis/Sipa USA/Scanpix

Ühendriikide presidendi Donald Trumpi tütar Ivanka Trump saabub täna Lõuna-Koreasse, et juhtida USA delegatsiooni Pyeongchangi taliolümpia lõputseremoonial, vahendab CNN.

«Mul on suur au juhtida USA delegatsiooni 2018. aasta Pyeongchangi taliolümpia lõputseremoonial. Ootame kannatamatult, et saaksime õnnitleda USA meeskonda ja kõigi oma sportlastega nende saavutatut tähistada. Nende oskused, sihikindlus ja meelsus õhkab endas Ameerika suurepärasust ning on meile kõigile inspiratsiooniks,» seisis Ivanka Trumpi avalduses.

Ivanka Trumpil palus delegatsiooni juhtida tema isa. Üks Valge Maja ametnikest ütles, et presidendi tütar võttis pakkumise suure heameelega vastu, sest ta on ise suur talispordialade fänn.

Ivanka Trump, kes muuhulgas ka oma isa nõunik, lendab Souli kommertslennuga. Sihtpunktis einestab ta Lõuna-Korea presidendi Moon Jae-iniga tema residentsis.

Lõputseremoonia leiab aset pühapäeva õhtupoolikul. USAsse naaseb ta esmaspäeva hommikul.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles