Suurbritannias Leicesteri linnas kärgatas plahvatus (1)

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: twitter

Suurbritannias kärgatas pühapäeva õhtul plahvatus Leicesteri linna elurajoonis, raskelt vigastada sai neli inimest, teatasid uudisteagentuur Reuters ja rahvusringhääling BBC.

Viimastel andmetel süttis plahvatuse järel põlema kahekordne maja, milles asus pood.

Kohalik politsei kinnitas, et tegemist on tõsise vahejuhtumiga ja soovitas inimestel piirkonnast eemale hoida. Politsei kinnitusel ei viita miski, et tegemist oleks terrorirünnakuga.

«Kõik päästeteenistused tegelevad praegu sellega. Palume piirkonnast eemale hoida,» kirjutati politsei teadaandes.

Meedia edastas tunnistajate ütlusi, kelle sõnul kostus plahvatuselaadne heli. Suhtlusvõrgustikus Twitter vahendatud kaadritel võis näha põlengut elumajadega tänaval.

Rahvusringhäälingu BBC andmetel sulges politsei Carlisle´i tänav ja Hinckley tee. Sündmuskohal tegutses kuus tuletõrjemasinat.

«Praegu käib otsingu- ja päästeoperatsioon. Pole teada, kas veel inimesi jäi hoonesse lõksu. Plahvatuse põhjused on selgitamisel,» ütles Leicestershire´i päästeteenistuse eestkõneleja.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles