USA keskosas sai tormis surma viis inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Clarksville pärast tormi.
Clarksville pärast tormi. Foto: USA TODAY Network/USA TODAY Network/Sipa USA

USA keskosas põhjustasid tugevad äikesetormid ja tornaadod pühapäeval vähemalt viie inimese surma Kentuckys, Michiganis ja Arkansases, teatasid võimuesindajad.

Kentucky lõunaosas asuvates Franklinis ja Morganfieldis leiti tulvavee alla jäänud autodest kaks uppunud meest, teatas Simpsoni maakonnašerifi esindaja. Ohvrite isikud on tuvastamisel.

Umbes 32 kilomeetri kaugusel asuva Adairville´i lähedal sai surma 79-aastane Dallas Jane Combs, kelle elumaja hävitas tornaado.

Arkansase kirdeosas hukkus 83-aastane Albert Foster, kelle haagiselamu paiskas ümber tugev tormituul. Umbes 80 kilomeetrit eemal kiskus tuul katuse Osceolas asuvalt hotellilt.

Michiganis asuvas Kalamazoo linnas leiti tulvaveest 48-aastase mehe laip. Mehe surma asjaolusid uuritakse.

Tennessee osariigis asuva Montgomery maakonnašerifi eestkõneleja Sandra Brandon ütles, et Clarksville´i linna tabas pühapäeval tornaado, mis hävitas neli elumaja ja veel kümned said kahjustada. Kahjustada said lisaks 75 sõidukit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles