Pildid ja video: Leicesteri plahvatuses hukkus neli inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kesk-Inglismaal Leicesteris kahekorruselises hoones toimunud plahvatuses hukkus neli inimest, teatas politsei täna hommikul.

Leicestershire'i politsei sõnul on neli inimest veel vigastustega haiglas. Neist ühe vigastused on tõsised. Samas kardab politsei, et hoones võis olla inimesi, keda veel leitud pole. Päästetööd võimalike kannatanute leidmiseks jätkuvad.

Politsei alustab koos päästetöötajatega uurimist, et teada saada plahvatuse tekkepõhjused. Politsei sõnul pole alust arvata, et tegu olnuks terrorirünnakuga.

Kohalike elanike sõnul kostis eile õhtul kohaliku aja järgi kella 19 paiku (Eesti aja järgi kell 21) kõva pauk ja seejärel värisesid isegi lähedalasuvad majad. Täna hommikuks on tulekahju kontrolli alla saadud, aga endiselt kerkib plahvatuse toimumiskohast suitsu.

Plahvatus leidis aset hoones, mille esimesel korrusel asus pood ning selle kohal korterid. Väidetavalt oli pood plahvatuse ajal veel avatud. Plahvatuse järel süttis hoone põlema ja varises kokku.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles