Video: vene presidendikandidaadid sõimavad saatejuhti (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Presidendikandidaadid Pervõi Kanali stuudios.
Presidendikandidaadid Pervõi Kanali stuudios. Foto: Artyom Geodakyan/TASS/Scanpix

Möödunud nädalal toimunud Venemaa presidendikandidaatide teledebatis, millest president Vladimir Putin keeldus traditsiooniliselt osa võtmast, keskenduti teineteisega väitlemise asemel suuremalt jaolt Pervõi Kanali saatejuhi sõimamisele, nähtub uudisteportaali Meduza poolt kokku monteeritud videost.

Vähemalt sama meeleolukas oli ka Venemaa teisel riiklikul telekanalil Rossija 1 toimunud teledebatt, mille käigus viskas Vladimir Žirinovski solvanguid taluma pidanud Ksenija Sobtšak otse-eetris Žirinovskile klaasitäie vett näkku. 

Nimelt kutsus Sobtšak veteranpoliitik Žirinovskit korrale, sest mees segas teise kandidaadi kõnele vahele. Žirinovski aga ägestus selle peale ning süüdistas naiskandidaati kerglastes elukommetes. 

Sobtšak viskas Žirinovskile klaasi vett näkku ja sõnas: «Talitse end, ma kasutan sinu enda meetodeid.» Žirinovski vastas sellele ropu sõimuga ja ütles Sobtšakile: «Räpane saast, vastik eit, igavene l*ts.»

Kättemaksuks tungis endise Venemaa presidendi Mihhail Gorbatšovi sünnipäevaürituselt tulnud Sobtšakile pühapäeval kallale Moskva linnaduuma esimehe abi Alan Dzujev, kes valas ta veega üle, hüüdes «See on sulle Žirinovski eest!», ja tõukas teda nii, et naine kukkus.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles