Video: endise USA esileedi portreest võlutud kaheaastane kohtus iidoliga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michelle Obama enda ametlikku portreed esilemas.
Michelle Obama enda ametlikku portreed esilemas. Foto: SAUL LOEB/AFP/Scanpix

Parker Curry on vaid kaks aastat vana, kuid teda jälgib sotsiaalmeedias juba suur hulk inimesi pärast seda, kui ta kohtus endise Ühendriikide esileedi Michelle Obamaga.

Väike tüdruk pälvis interneti tähelepanu oma reaktsiooniga Michelle Obama ametlikule portreele. Foto portreest võlutud Curryst postitas internetti Washington D.C muuseumis töötav Ben Hines.

«Ma üritasin veenda teda ümber pöörama, et pilti teha, aga ta ei teinud minuga koostööd,» rääkis Curry ema Jessica Curry. «Ta oli nii võlutud ja lihtsalt vahtis seda.»

Washington Postis kirjutatakse, et Parker Curry peab Michelle Obamat kuningannaks. Barack Obama isikust väike tüdruk tema ema sõnul tõenäoliselt teadlik ei ole.

Foto Parker Curryst võlus aga omakorda Michelle Obamat, kes otsustas väikese tüdrukuga kohtuda ja väikese tantsupeo korraldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles