Norras sai spordihuviliste tunglemises viga vähemalt üheksa inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra kiirabiauto. Pilt on illustreeriv.
Norra kiirabiauto. Pilt on illustreeriv. Foto: AFP/Stringer/Scanpix

Norra pealinnas Oslos tõi murdmaasuusatamise Holmenkolleni maailmakarikaetapi järgne rahvahulk laupäeval kaasa kaose paljudes metroojaamades, vähemalt üheksa inimest sai erinevates vahejuhtumites vigastada.

Rahvahulga tunglemine oli metroojaamades vahepeal nii suur, et mitmed inimesed minestasid. Ummikute tõttu oli päästetöötajatel raskusi sündmuskohale jõudmisel. Politsei info kohaselt puhkes mitmel pool ka kähmlusi.

Oslo politsei kirjutas Twitteris, et üks inimene jäi rongi alla Voksenlia raudteejaamas. Politseinike andmetel on ohver tõsiselt vigastatud, kuid meelemärkusel. Veel üks inimene sai elektrilöögi, kuid tema elu pole ohus. Voksenlia on Holmenkollenile järgnev jaam.

Varem sai üks inimene kergemaid vigastusi, kui metroorong tabas teda Besserudi jaamas, mis on samuti Holmenkolleni liinil. Politsei andmetel ohver tõenäoliselt kukkus ooteplatsilt alla, kuid mitmel pool on inimesi nähtud ka jalgsi mööda raudteed linna poole suundumas.

«Seisime Frognersetereni jaamas kaks tundi ja olime nagu soolatud heeringad. Viis inimest minestas minu lähedal. Siis metroo suleti ja keegi ei öelnud meile, mis toimub. Organiseerimine oli tõeliselt halb,» edastas kohalik rahvusringhääling pealtnägija kirjeldusi.

Politseinike ja tunnistajate kirjeldusel olid paljud inimesed purjus.

«Me ei ole kunagi varem näinud taolist alkoholitarbimist. Inimesed olid purjus juba keskpäeval siia tulles,» ütles Holmenkolleni piirkonnas elav Joachim W. Andersen ajakirjanikele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles