Miamis hukkus sillavaringus neli inimest

, BNS-i välisuudiste toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miami-Dade´i päästjad neljapäeval aset leidnud sillavaringu paigas päästeoperatsioonil.
Miami-Dade´i päästjad neljapäeval aset leidnud sillavaringu paigas päästeoperatsioonil. Foto: AFP/SCANPIX

õnnetus USA-s

USA-s Miamis varises neljapäeval kokku kaheksa sõidurajaga kiirteed ületav ehitusjärgus jalakäijatesild, lömastades kaheksa sõidukit ja tappes neli inimest.

"Oleme leidnud kuni neli hukkunut," ütles Miami-Dade´i tuletõrje- ja päästeameti ülem Dave Downey ajakrjanikele, lisades, et üheksa inimest viidi haiglasse.

Tema sõnul jätkavad päästjad pimeduse saabudes tööd otsingu- ja päästerežiimil.

Downey lausus, et tema alluvad kasutavad rusudest võimalike ellujäänute leidmiseks kõrgtehnoloogilisi kuulamisseadmeid, päästekoeri, otsingukaameraid ja muud varustust.

Florida osariigi kuberner Rick Scott ütles ajakirjanikele, et "kõik pingutavad kõvasti, et tagada igaühe päästmine, keda on võimalik päästa". Ta lisas, et uurimine selgitab välja varingu põhjuse ja kui keegi on midagi valesti teinud, võetakse ta vastutusele.

Florida rahvusvahelist ülikooli tudengite ühiselamupiirkonnaga ühendav sild, mis kaalub 950 tonni ja on 53 meetrit pikk, sai paika eelmisel nädalal ning jalakäijatele plaaniti see avada järgmisel aastal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles