Putin jätkab heitlust Venemaa eest (6)

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hiigelmõõtmetes teoste poolest tuntud gruusia päritolu Vene skulptori Zurab Tsereteli pronksskulptuur kimonos Vladimir Putinist.
Hiigelmõõtmetes teoste poolest tuntud gruusia päritolu Vene skulptori Zurab Tsereteli pronksskulptuur kimonos Vladimir Putinist. Foto: Grigori Sõsojev / TASS / SCANPIX

2000. aastast Venemaad valitsev Vladimir Putin küsib: «Milleks meile maailm, kui pole Venemaad?» Sellele küsimusele õiget vastust teadev Putin valitakse homme järgmiseks kuueks aastaks taas presidendiks.

Putini tsitaat pärineb kõlava pealkirjaga filmist «Maailmakorraldus 2018», mille autoriks on Venemaa üks kõvemaid telepropagandiste Vladimir Solovjov. Poolteisetunnine filmi üheks võtmemomendiks on Putini vastus Solovjovi üsna lahtisele küsimusele, kui raske või kerge on kanda vastutuskoormat, mis on seotud «tuumanupuga».

Putini vastus kõlab nagu loogiline jätk tema kuulsale kõnele selle aasta 1. märtsist, kus president kelkis uute tuumarelvadega. Filmis teatab Putin, mis tingimustel ta neid ilma kõhkluseta kasutab.

Kommentaarid (6)
Copy
Tagasi üles