Saksa külaelanikud ootavad Neitsi Maarja saabumist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neitsi Maarja kuju autos Saksamaal.
Neitsi Maarja kuju autos Saksamaal. Foto: Caro / Keunecke / Scanpix

Isehakanud Itaalia prohveti sõnul peaks Neitsi Maarja end ilmutama täna Lõuna-Saksamaal asuvas Unterflossingi kabelis.

Sajad inimesed on kogunenud Unterflossingis asuva kabeli juurde, et oodata Neitsi Maarja saabumist. Nimelt ennustas Sitsiilia päritolu «prohvet» Salvatore Caputa, et täna kell 16.30 kohaliku aja järgi näeb kohalikus Püha Laurentiuse kabelis Jumalaema ilmutust.

Sama asi toimus ka eelmise aasta septembris, mil kabeli juurde kogunenud inimesed võisid väidetavalt tunda Neitsi Maarja kohalolu tema lõhnast.

«Õhus oli ilmeksimatult rooside lõhna. Jah, midagi seal toimus,» sõnas Püha Laurentiuse kabeli sõprade ja patroonide seltsi juht Erich Neumann.

Tänaste pidustuste juurde Unterflossingis kuulub ka kaks missat, kuid tõenäoliselt preestrid neil ei osale.

Müncheni ja Freisingi piiskopkond on keelanud vaimulikel üritusel osalemise. Küsimus ei ole mitte niivõrd Neitsi Maarjas, kui mehes, kes tema saabumist ennustab.

Katoliku kirik ei soovi, et vaimulikud Caputa poolt korraldatud üritustel osaleksid, kuna ei taha jätta muljet, et väidetavad ilmutused on kiriku poolt tunnustatud.

Kohaliku jaama Bayerischer Rundfunk teatel olid vaimulikkonna liikmed küll möödunud aastal kohal, kuid palveränduritel ei tasuks neid sel korral oodata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles