Vladikavkazi tulistaja tegi 16 lasku

Mari Kamps
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Osseetia president Eduard Kokoitõ
Lõuna-Osseetia president Eduard Kokoitõ Foto: SCANPIX

Põhja-Osseetias Vladikavkazis kaks inimest tapnud mees tegi vähemalt 16 lasku, Venemaa uurimiskomitee kinnitusel on kahtlusalune kinni võetud.

30- ja 31- aastaste meeste surnukehad leiti täna kella 4.30 paiku Retro ööklubist, vahendas RIA Novosti.

Täpsustatud andmetel ei olnud tegemist Lõuna-Osseetia presidendi Eduard Kokoitõ ihukaitsjatega. Siseministeeriumi esindaja kinnitusel oli üks meestest (Oleg Iskajev) Lõuna-Osseetia valitsusjuhi ihukaitseülem ja teine oli Kokoitõ tädipoeg (Alim Kabulov).

Uurijad leidsid sündmuskohalt kaks Steškin-tüüpi püstolit, mis kuulusid ohvrile ja veel 16 tühja hülssi, teatas uurimiskomitee.

Prokuratuur algatas kriminaalasja paragrahvi järgi, mis puudutab kahe või enama inimese tapmist.

Esialgsete oletuste järgi sai vahejuhtum alguse presidendi ihukaitsjate ja kahtlusaluse omavahelisest tülist, mille käigus kurjategija haaras ühelt kannatanult relvad ja hakkas nendest tulistama, edastas uurimiskomitee.

Põhja-Osseetia siseministeeriumi varasema teate järgi on kahtlusaluseks 34-aastane kohalik elanik Albert Tsgojev, kes andis end ise üles ja kes mitme uudisteportaali väitel on kickpoksi meister.

Portaali LifeNews andmetel võtsid miilitsatöötajad Tsgojevi naise, kaks last ja vanemad oma kaitse alla, kuna oodata on veretasu.

Jõustruktuuride ametnikeni oli varem jõudnud informatsioon, nagu plaaniksid Iskajevi ja Kabulovi sugulased maksta meeste tapmise eest kätte.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles