Seitse Turpini õde-venda said haiglast välja ja naudivad vabadust (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Louise Turpin ning nende 13 last
David ja Louise Turpin ning nende 13 last Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Seitse nälginud 13 õest-vennast, keda vanemad hoidsid USAs Califronias «õudustemajas» vangis ei vaja enam haiglaravi ja naudivad vabadust, teatas nende advokaat, vahendab Time.

13 Turpini õe-venna heaolu eest hoolitsema palgatud advokaat Jack Osborn kirjeldas meediale, milline on seitsme 18-29 aastase Turpini õe-venna elu, nüüd, kus nad pärast kahe kuu pikkust ravi haiglast välja kirjutati.

Nad päästeti jaanuaris David Allen Turpini ja Louise Turpini kodust. Ohvritest kõige noorem oli kaheaastane ja kõige vanem 29-aastane. Kumbki ei suutnud laste olukorrale mingisugust loogilist selgitust anda. Juhtumit uuritakse muu hulgas piinamise ning laste turvalisuse ja tervise ohtu seadmisena.

David Allen Turpin ja Louise Turpin kohtus. 
David Allen Turpin ja Louise Turpin kohtus. Foto: GINA FERAZZI/AFP

Osa lastest olid aheldatud oma voodite külge pimedas toas. Võimuesindajad said toimuvast teada, kui 17-aastane tüdruk pääses põgenema ja helistas politseisse. Tüdruk oli nii kängunud ja näljas, et nägi välja nagu kümneaastane.

Seitse täiskasvanud last elavad nüüd koos California maapiirkonnas, kus nendega liitus ka pere koer. «Nad armastavad iga toitu, mis on värske. Neile meeldivad puuviljad, pasta ja supp,» ütles Osborn.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles