USA eriüksuslaste omavaheline tüli lõppes surmajuhtumiga (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA jalaväelased.
USA jalaväelased. Foto: LEE JIN-MAN/AP/SCANPIX

Kahe USA eriüksuslase omavaheline tuli sai ühele neist saatuslikuks, kinnitas armee ABC Newsile.

Kohaliku aja järgi kolmapäeva õhtul kell 17.30 sai Põhja-Carolinas asuva Cumberlandi maakonna šerif väljakutse Fort Braggi väeosa lähedal asuvasse elumajja. Teateid oli tulistamisest.

Ametnikud leidsid 33-aastase seersant Mark Leshikari sündmuskohalt surnuna. Leshikar oli rahvuskaardi erivägede liige. Kuigi armee pole tema tapja isikut ametlikult kinnitanud, siis julgeolekuallikas väitis ABC Newsile, et tapjaks oli armee eriüksuse ehk Delta Force'i liige.

Allika sõnul olid sõdurid koos peredega käinud Florida osariigis puhkamas, äsja tagasi jõudnud ning peatusid ühes Fayetteville'i linnas asuvas majas. Seal olevat tekkinud tüli ning Leshikar aeti majast välja. Pärast seda, kui üks laps Leshikari majja tagasi lasi, olevat ta kruvikeerajaga teist sõdurit rünnanud.

Selle peale haaras rünnatav eriüksuslane relva ning tulistas Leshikari. Sündmuskohale jõudnud politseinikud rääkisid intsidendi toimumisajal majas viibinud isikutega, aga praeguseks pole süüdistusi esitatud.   

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles