Arizona lapsevanem sundis poega elektrišokipüstoliga kirikusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elektrišokipüstol.
Elektrišokipüstol. Foto: Toby Talbot/AP/Scanpix

Ülestõusmispühade ajal laste kirikusse saamine ei pruugi olla lihtne ülesanne. Üks Arizona osariigi naine otsustas selleks kasutada elektrišokirelva abi.

Sharron Dobbinsi 16-aastane poeg ei tahtnud ülestõusmispühade hommikul kirikusse minna. Lapsevanem võttis asja väga tõsiselt.

«Ma ütlesin: «Tõuse üles! See on Jeesuse päev!»,» sõnas 40-aastane lapsevanem intervjuus.

Politsei sõnul kasutas Dobbins seejärel 16-aastase poja peal elektrišokirelva. Korrakaitsjate väitel andis ema pojale ka elektrilöögi, naise väitel kasutas ta relva ainult laste voodist üles hirmutamiseks.

Dobbins teatas, et tahtis anda pojale õppetunni, kuna viimane soovis veeta päeva sõprade seltsis.

«Ma ei arva, et ma valesti käitusin, kuna esikohale peaks seadma jumala,» selgitas Dobbins. «See on kõik, mida ma oma lastele öelda püüdsin: seadke jumal esikohale.»

Relv konfiskeeriti tõestusmaterjalina ning kuigi poeg väitis, et ei saanud viga, leidis politsei tema jalalt kaks väikest kühmu, mis viitavad elektrišokipüstoli kasutamisele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles