Nastja Rõbka võib Venemaale naasta

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nastja Rõbka.
Nastja Rõbka. Foto: Instagram

Mõne kuu eest Venemaa võimueliidi vastu tehtud väidetega kuulsust kogunud lõbutüdruk Anastassia Vašukevitš ehk Nastja Rõbka võib lähiajal Venemaale naasta.

Nastja Rõbka ja Aleksandr Kirillov ehk Alex Leslie on väidetavalt nõustunud end Tais sealse kultuuri ja religiooni suhtes lugupidamatu käitumise eest süüdi tunnistama ja võivad seeläbi tagasi Venemaale jõuda. Välismaalaste jaoks on sellisel puhul karistuseks deporteerimine ja vähemalt 10 aasta pikkune sisenemiskeeld.

Kaheksa inimest peeti Pattayas kinni 25. veebruaril. Nad olevat ühes sealses hotellis korraldanud seksikursusi, mille käigus lubati õpetada partnerite rahuldamist. Turistid maksid osalemise eest 20 000 bahti ehk umbes 500 eurot.

Kaheksast tabatud «sekseksperdist» seitse on nüüdseks otsustanud oma teod üles tunnistada. Nende kohtuistung võib alguse saada juba 11. aprillil, ütles Rõbka ja Leslie advokaat RIA Novostile.

Nastja Rõbka.
Nastja Rõbka. Foto: Instagram

Rõbka ja Leslie on osalised Venemaa miljardär Oleg Deripaskaga seotud kohtuasjas. Miljardär süüdistab neid oma eraeluliste andmete ilma loata avaldamises.

2016. aasta augustis kutsus Deripaska Rõbka oma jahile, kus lõbunaine tegi palju fotosid oligarhist ja asepeaminister Sergei Prihodkost. Tuntud meeste seltskonnas viibis väidetavalt palju lõbutüdrukuid.

Opositsioonipoliitik Aleksei Navalnõi tõi fotod tähelepanu keskpunkti ja väitis, et Deripaska ja Prihodko võisid omavahel arutada USA presidendivalimistesse sekkumist.  «Rõbkagate'ina» tuntuks saanud skandaal lennutas Rõbka kogu Venemaal huviorbiiti ja paljastas väidetavad kahtlased sidemed Prihodko ja Deripaska vahel.

Kaader Navalnõi blogist, kus võtab sõna Nastja Rõbka.
Kaader Navalnõi blogist, kus võtab sõna Nastja Rõbka. Foto: Youtube
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles