USAs unustas isa oma püstoli kaheksa-aastase poja koolikotti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mõned Florida osariigi koolilapsed peavad nüüdsest kandma läbipaistvaid koolikotte. Selle abil loodetakse ennetada koolitulistamisi ja võtta õpilastelt võimalus tulirelvi seljakotti peita.
Mõned Florida osariigi koolilapsed peavad nüüdsest kandma läbipaistvaid koolikotte. Selle abil loodetakse ennetada koolitulistamisi ja võtta õpilastelt võimalus tulirelvi seljakotti peita. Foto: John McCall/AP/Scanpix

Miamis elav Ramon Nuiry läks eile hommikul oma kaheksa-aastast poega algkooli viima. Enne lapse kooli saatmist asetas mees püstoli poja koolikotti ja unustas tulirelva sinna, kirjutab Miami Herald.

Politsei teavitamise asemel otsustas mees kooli minna ja palus töötajatel poeg koos koolikotiga tema juurde juhatada. Pojaga kohtudes võttis Nuiry relva kotist välja, pani selle oma püksivärvli vahele ja lahkus õppeasutusest.

53-aastane Nuiry vahistati kahtlustatuna kooli territooriumil relva kandmises, relva sobimatus näitamises ja varjatud tulirelva kandmises. Eilseks õhtuks oli mees vanglasse toimetatud.

Hirmul lapsevanem nägi Nuiryt relva lapse koolikotist välja võtmas ja teavitas sellest koolitöötajaid, kes omakorda helistasid politseisse. Uurijad tutvusid turvakaamera salvestistega, mis kinnitasid kõne teinud koolitöötaja väiteid.

Politsei vahistas Nuiry kohaliku aja järgi eile pärastlõunal, mil ta oma pojale kooli järgi tuli. Ta tunnistas oma teo üles ja tulirelv leiti mehe autost. Politsei poolt avaldatud raportist ei selgu, kas Nuiry tunnistas ka seda, miks ta relva lapse koolikotti pani. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles