Kas Trumpi üks lähedasemaid liitlasi võib olla Valge Maja suurim lekitaja?

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kellyanne Conway.
Kellyanne Conway. Foto: LEAH MILLIS/REUTERS/SCANPIX

President Donald Trumpi nõunik ja endine kampaaniajuht Kellyanne Conway on Valge Maja infolekitaja number üks, väidab Ühendriikide valitsusest värske raamatu «Trumpi Valge Maja: muutes mängureegleid» avaldanud Ronald Kessler.

«Kui imestate, kuidas Valges Majas nii palju infot lekitatakse, siis üks põhjus on number üks lekitaja Kellyanne Conway,» kinnitas Kessler, kelle sõnul on Conway rääkinud väga õelalt ja teravalt Trumpi endisest meeskonnaülemast Reince Priebusest, presidendi tütrest Ivanka Trumpist ja tema abikaasast Jared Kushenist, kes on ühtlasi Trumpi vanemnõunik. Kessler lisas, et Conway on avaldanud ka valeinfot.

Vastulöögis sarjas Conway lekitajaid ja vihjas, et kõige suuremad lekitajad on need, kes on kõige rohkem meedia pärast kurnud, olles samal ajal ise ajakirjanikele ka suurimad infoallikad. «Lekitajad saavad väga head kajastust. Ja ühel päeval räägin ka oma loo, see saab olema väga põnev,» lubas Conway.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles