Kui palju on väärt Kate Middleton?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kate Middleton ja prints William.
Kate Middleton ja prints William. Foto: James Whatling / MEGA/Scanpix

Prints Williami abikaasa Cambridge'i hertsoginna Catherine, ehk Kate Middleton pole alati olnud kuningliku pere liige, kuid on sellest hoolimata nautinud kuninglikku elu, vahendab Time.

Enne, kui temast sai esimene tavainimene, kes kuningliku perega liitunud, elas Middleton mugavat elu. Pärast prints Williamiga abiellumist paisus tema isiklik vara aga veelgi.

36- aastane kahe lapse ema on globaalse jõukuse jälgimise ettevõtte Wealth-X  andmetel väärt vähemalt 6 miljonit eurot. Oma kolmandat last ootava hertsoginna vara koosneb suuresti rahast, sest ta ei oma aktsiaid, kinnisvara ega kunsti.

Sellega jääb ta siiski alla oma abikaasale, kes on Wealth-Xi andmetel väärt vähemalt 25 miljonit eurot.

Enamus Middletoni varast pärineb ettevõttest Party Pieces, mille lõid tema vanemad. Ettevõte müüb internetis peotarvikuid ja selle hinnanguline väärtus on 40 miljonit dollarit. Seotus Briti kuningliku perega on sellele omakorda hästi mõjunud.

Enne hertsoginnaks saamist töötas Middleton oma perefirmas. Üles kasvades käisid Kate Middleton ja õde Pippa Middleton ning vend James Middleton kallites erakoolides. Middleton kohtas oma tulevast abikaasat mainekas  St. Andrew’si ülikoolis Šotimaal, kus õppis kunstiajalugu.

Enne Williamiga Kensingtoni Palee 20-toalisesse korterisse kolimist, elas Middleton vanemate soetatud korteris Londonis Chelseas. Selle hinnanguline väärtus on miljon eurot. Kuningliku perega liitumine tähendab aga, et tal pole palju põhjust olnud oma raha kulutada.

Enamiku tema elamiskuludest katab erafond, mida haldab prints Charles. Elamiskulude alla kuuluvad näiteks ametlikud reisid, riided, majutus ja meeskonna palgad.

Meghan Markle ja prints Harry.
Meghan Markle ja prints Harry. Foto: George Rogers/SIPA/George Rogers/SIPA

Kui Meghan Markle 19. mail prints Harryga abiellub, jääb temalegi alles enamik tema isiklikust, umbes 4 miljoni euro suurusest varast ning suurt osa Markle’i kulusid asub katma sama fond.

Briti kuningliku pere vara on väärt hinnanguliselt 71 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles