Trump ja Obama prints Harry pulmas ei osale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Prints Harry ja Meghan Markle.
Prints Harry ja Meghan Markle. Foto: POOL New/REUTERS/Scanpix

Suurbritannia prints Harry ja Meghan Markle’i pulmast ei võta osa Ühendriikide president Donald Trump, ega tema eelkäija Barack Obama, vahendab CNN.

Ühe valge Maja ametniku kinnitusel pole Ühendriikide president ja esileedi prints Harry ning Markle'i pulma kutsutud. Downing Streeti teatel pole kutset saanud ka Briti peaminister Theresa May.

«Otsustati, et ametlik nimekiri kõrgetest ametnikest – nii Suurbritanniast kui ka rahvusvaheliselt – pole prints Harry ja Markle’i pulma puhul vajalik,» ütles Kensingtoni palee esindaja, kelle sõnul konsulteeriti otsuse tegemisel ka Briti valitsusega.

Kuninglikule perele lähedase allika sõnul, ei osale pulmas ka endine USA president Barack Obama ja tema abikaasa Michelle Obama, kes saavad prints Harryga hästi läbi. Allikas ei täpsustanud, kas kutse neile esitati.

CNNi andmetel võivad pulmas siiski mõned rahvusvahelised liidrid osaleda, sest on prints Harry ja Markle’iga sõprussuhetes.

Erinevalt prints Harry venna Williami pulmast 2011. aastal, pole sel korral tegu ametliku üritusega ja tseremooniat peetakse erasündmuseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles