Suri legendaarne endine merejalaväelane ja näitleja R. Lee Ermey

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
R. Lee Ermey filmis "Full Metal Jacket".
R. Lee Ermey filmis "Full Metal Jacket". Foto: Rights Managed/Ronald Grant Archive / Mary Evan

Suri legendaarne USA endine merejalaväelane ja filminäitleja R. Lee Ermey, kes sai ülemaailmselt tuntuks pärast rolli režissöör Stanley Kubricki filmis "Full Metal Jacket", teatas tema mänedžer Bill Rogin.

Ermey suri pühapäeva hommikul 74-astasena pärast kopsupõletiku põdemist.

Ermey mängis muu hulgas näiteks filmides "Texase mootorsaemõrvad" ("The Texas Chainsaw Massacre" ja "The Texas Chainsaw Massacre: The Beginning"), "Mees majas" ("Man of the House"), "Willard" ("Willard"), "Te teate mu nime" ("You Know My Name"), "Prefontaine" ("Prefontaine"), "Seitse" ("Se7en"), "Ohtlikul pinnal" ("On Deadly Ground") , "Mängusõdurid" ("Toy Soldiers") või "Mississippi põleb" ("Mississippi Burning").

Ermey näitles kümnetes telesarjades ja andis oma hääle mitmetele video- ja arvutimängudele - muu hulgas tegi ta kaasa "Call of Duty: Ghosts" ja "Fallout Tactics: Brotherhood of Steel" loomisel.

Aastal 2009 juhtis Ermey telekanalis History oma telesarja "Lock N' Load with R. Lee Ermey" ja 2015. aastal saadet "GunnyTime" kanalis Outdoor Channel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles