Norra kroonprintsipaar paistab silma oma tavalisusega

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Norra kroonpritsesse Mette-Marit ja kroonprints Haakon eelmisel aastal Norra konsititutsioonipäeva tähistamisel koos oma laste printsesse Ingrid Alexandra ja prints Sverre magnusega kodutrepil Skaugumi lossi juures.
Norra kroonpritsesse Mette-Marit ja kroonprints Haakon eelmisel aastal Norra konsititutsioonipäeva tähistamisel koos oma laste printsesse Ingrid Alexandra ja prints Sverre magnusega kodutrepil Skaugumi lossi juures. Foto: PPE/SIPA/Scanpix

Sel nädalal on Eestis külas Norra kroonprints Haakon ja kroonprintsess Mette-Marit, viimasele on see esimene välisreis pärast märtsis läbi tehtud operatsiooni.  

Märtsi keskel teatas Norra kuningakoda, et 44-aastane kroonprintsess jääb mõneks ajaks töökohustustest kõrvale, sest talle tehakse väike lõikus terviseprobleemide tõttu, mis on Mette-Maritit vaevanud juba mõnda aega.

Toona ei avalikustatud, mis tervisemured kroonprintsessi kimbutasid, kuid varem on ta hädas olnud seljaprobleemidega ning samuti rääkis ta läinud aasta lõpus avalikul teda vaevavast vertiigost.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles