USAs tappis restoranis tule avanud paljas mees kolm inimest

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamise sündmuspaik.
Tulistamise sündmuspaik. Foto: Kuvatõmmis videost

USA Tennessee osariigis Nashville'is tulistas mees surnuks kolm inimest ja vigastas nelja, teatas politsei.

Tulistamine leidis aset Nashville´i Anticohi äärelinnas asuvas Waffle House'i söögikohas ööl vastu tänast, teatas politsei.

«Üks külastaja väänas püssimehelt relva. (Ründaja) oli alasti ja põgenes joostes. Ta on lühikeste juustega valge mees,» seisis avalduses.

Hilisemas avalduses teatas politsei, et otsib taga Illinois´ osariigist Mortonist pärit 29-aastast Travis Reinkingi.

Reinking saabus söögikohta enda nimele registreeritud autos ja teda nähti viimati kõndimas Murfreesboro Pike´i tänaval, kus ööpäevaringselt avatud söögikoht asub.

Kohaliku meedia teatel kasutas Reinking USA massitulistamistes sageli kasutatud relva, automaati AR-15.

Sama relva kasutas ka Nicolas Cruz, kes tappis veebruaris Florida osariigis Parklandis koolis 14 inimest, ning sellega tapeti 58 inimest mullu oktoobris Las Vegases vabaõhufestivali ajal.

Parklandi kooliõpilased ja veebruarikuises massimõrvas ellujäänud on alustanud Ühendriikides kampaaniat kontrolli tõhustamiseks relvade üle ning nad on suutnud karmimate relvaseaduste nimel korraldatud meeleavaldustele tuua sadu tuhandeid inimesi üle kogu riigi.

USA kongress aga ei ilmuta riigi leebete relvaseaduste karmistamise vastu jätkuvalt mingit huvi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles