Melania Trump osales Barbara Bushi matusel, kus oli Donald Trump? (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Endised USA presidendid ja esileedid Laura Bush, George W. Bus, Bill Clinton, Hillary Clinton, Barack Obama, Michelle Obama ja George H.W. Bush poseerimas praeguse esileedi Melania Trumpiga.
Endised USA presidendid ja esileedid Laura Bush, George W. Bus, Bill Clinton, Hillary Clinton, Barack Obama, Michelle Obama ja George H.W. Bush poseerimas praeguse esileedi Melania Trumpiga. Foto: HANDOUT / REUTERS /Scanpix

Ühendriikide esileedi Melania Trump osales laupäeval ilma president Donald Trumpita endise esileedi Barbara Bushi matusel, vahendab HuffPost.

Melania Trump istus teenistuse ajal endise presidendi Barack Obama kõrval ning ühel hetkel puhkes esileedi nende vestluse käigus naerma. Melania Trumpi soe naeratus kogus sotsiaalmeedias palju tähelepanu, sest oma abikaasa kõrval on esileedi tavaliselt jäise, morni näoga.

Trump külastas samal ajal üht oma Floridas asuvatest golfiklubidest.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles