Vaata otse: Hertsoginna Kate läks sünnitama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: GEORGES ROGERS/SIPA / GEORGES ROGERS/SIPA/Scanpix

Kensingtoni paleest saabus kauaoodatud uudis – esmaspäeva hommikul võeti hertsoginna Kate St Mary haiglasse, et tuua ilmale Kate'i ja prints Williami kolmas laps.

St Mary haiglas sündisid ka prints George ja printsess Charlotte. Eelmise aastal septembris andis Kensingtoni palee teada, et paar ootab kolmandat last. Nagu eelmiste rasedustegi puhul pidid nad rasedusteatega avalikkuse ette tulema enne 12. rasedusnädalat, kuna Kate kannatas ränga hommikuiivelduse all.

Seni pole palee teada andnud, mis oli plaanitud sünnikuupäev, kuid oli teada, et see on millalgi aprillis. Ka ei ole avalikustatud beebi sugu, kuid kui asi läheb samamoodi nagu eelmiste laste puhul, saame me selle teada siis, kui Kate ja William beebit haiglatrepil rahvale tutvustavad. Tõenäoliselt kuulutatakse nimi välja mõni päev pärast beebi sündi.

Pisike kuninglik beebi saab olema Sõnni tähtkujust, mis tähendab, et temast tuleb väga tõsine, korralik ja kangekaelne laps. Sõnnide kohta aga öeldakse, et kui nende kangekaelsusega hakkama saada ja mitte neid sundida midagi tegema, on nad oma vanematele tõeliseks rõõmuks.

Mis sa arvad, kas kuninglik beebi on tüdruk või poiss? Vasta küsitlusele!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles