Perega tülitsenud Austraalia poiss läks Balile puhkama

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rand Bali saarel.
Rand Bali saarel. Foto: SONNY TUMBELAKA / AFP /Scanpix

Perega tülli läinud 12-aastane Austraalia poiss varastas vanemate krediitkaardi ja läks Indoneesia saarele Balile puhkama, vahendab Guardian.

12-aastane Sydney poiss, kelle nime meediale ei avaldatud, otsustas ühe peretüli järel, et vajab puhkust. Seejärel patsas ta vaenmate krediitkaardi ja kavaldas oma vanaema talle tema passi andma.

Poiss, kelle ema ei lubanud tal Balile sõita, otsis interneti kaudu välja lennufirma, mis lubab 12-aastastel üksi lennata ja ostis piletid.

Oma perele ütles ta, et läheb kooli, sõitis siis tõukerattaga rongijaama ja suundus lennujaama. Seal kasutas ta lennule registreerimiseks iseteenindust ja istus Perthi lennule, kust lendas edasi Indoneesiasse.  

Teda küsitleti reisi jooksul vaid ühe korra, Perthi lennujaamas, kui töötajad tahtsid dokumenti, mis tõestaks, et ta on üle 12-aastane. «Nad küsisin mu õpilaspiletit ja passi, et kindlaks teha, kas ma olen 12-aastane ja käin põhikoolis,» ütles poiss. «See oli tore, sest ma tahtsin seiklust.»

Balile jõudes kirjutas ta end sisse All Seasonsi hotelli ja ütles töötajatele, et ootab oma õde.

Kui poisi koolist teatati, et teda polnud kohal, asus pere uurima, kuhu laps kadus. Avastades, et ta on Balil, kiirustas poisi ema talle sinna järele. Ema sõnul ei meeldi poisile kuulda sõna «ei».

«Šokeeritud, pettunud, emotsioonitu nii kirjeldaksin tundeid, mis meid valdasid, kui saime teada, et ta sõitis reisile,» ütles ema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles