Ivana Trump: Donald peaks 2020. aastal kandideerimisest loobuma

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ivana Trump.
Ivana Trump. Foto: Dennis Van Tine / imago/Future Image/Scanpix

President Donald Trumpi esimene abikaasa lausus intervjuus, et president peaks loobuma 2020. aasta presidendivalimistel kandideerimast ja nautima oma varandusega teenitud jõudeelu.

«Tal on hea elu ja kõik, mida võiks soovida. Donald on järgmiste valimiste ajal 73-74 aastane ning võib-olla peaks ta lihtsalt golfi mängima ja oma varandust nautima,» lausus Ivana Trump intervjuus New York Postile.

«Ma arvan, et ta tõenäoliselt igatseb natuke suuremat vabadust,» lisas Ivana Trump. «Ma arvan, et ta ei teadnud, kui palju kohustusi presidendiametiga kaasneb. Nii palju informatsiooni – sa pead terve maailma kohta midagi teadma,» lisas Ivana.

Eelmisel nädalal võttis MSNBC kokku Trumpi ajakasutuse, kust selgus, et ametisoldud ajast on president veetnud 149 päeva oma Mar-a-Lago kuurortklubis Floridas ning sada päeva golfiväljakutel.

Trumpi tagasivalimise osas on kahtlevale seisukohale jäänud ka Vabariikliku Partei liikmed, kes pole sugugi tõtanud Trumpi kandidatuuri toetama.

«Ma ei tea, milline maailm siis on. Aga ütleme nii, et ma pole sellele üldse mõelnud,» lausus Trumpi tagasivalimise toetamise kohta senati vabariiklaste üks juhtfiguure John Cornyn.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles