USA presidendist pajatavat raamatut on müüdud juba 600 000 eksemplari

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: CARLOS BARRIA / REUTERS

USA presidendist pajatavat Föderaalse Juurdlusbüroo (FBI) eksjuhi James Comey kirjutatud raamatut on esimese nädalaga müüdud 600 000 eksemplari, teatas teisipäeval kirjastus Flatiron Books.

Kirjastuse andmetel on 17. aprillil avaldatud "Kõrgem lojaalsus" ("Higher Loyalty") tõusnud netikaubamaja Amazoni kõige enam müüdud raamatuks.

Ajakirjanik Michael Wolffi Trumpist pajatavat raamatut "Tuli ja raev" ("Fire and Fury") müüdi esimese nädalaga samas miljon eksemplari.

Comey raamatus kirjeldatakse muu hulgas USA presidendi Donald Trumpi muret kuulduste pärast nagu oleks Venemaa võimude valduses videomaterjali temast koos prostituutidega. Comey kinnitusel võttis Trump korduvalt asja temaga jutuks, eitas jõuliselt prostituutide kasutamist ja kutsus FBI-d üles tõestama, et sellesisulised kuuldused on valed.

Comey kirjeldusel juhib president Valget Maja nagu maffiaboss ja "elab alternatiivreaalsuses". Comey hinnangul on president ebaeetiline ega pea suuremat lugu tõest ega muudest põhiväärtustest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles