Trump seksimas – kas äkki juba aitab?

Neeme Raud
, ajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
USA presidendi Donald Trumpi veendunuimate toetajate, evangeelsete kristlaste seas pole tema seksiskandaalid poolehoidu sugugi kärpinud.
USA presidendi Donald Trumpi veendunuimate toetajate, evangeelsete kristlaste seas pole tema seksiskandaalid poolehoidu sugugi kärpinud. Foto: Blondet Eliot-Pool / SIPA / Scanpix

Kui juba hilisõhtuti tele-eetrit täitvate naerusaadete juhtidele tundub, et 71-aastase vananeva voodirüütli seikluste paljastamine on tülgastavaks muutumas, siis võiks ehk piiri pidada? Ent ometi ei paista president Donald Trumpi seksiafääride päevavalgele tirimisele USAs nii pea lõppu tulevat.

Et Trumpi tagatubades toimuv hästi müüb, näitab ka tema vallandatud FBI juhi James Comey hiljuti ilmunud mälestustekogu kihutamine otse Ameeirka bestsellerite edetabeli tippu.

Mida me siis teada oleme saanud?

Trumpil on väikesed näpud ja see võib tähendada, et ka väike…, nentis vabariiklaste teledebatil tema rivaal Marco Rubio, keda Trump kutsus Väikeseks Marcoks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles