Belgradi meer kulutas puhkusele Roomas seitsme kuu palga (3)

Dragana Pećo
, ajakirjanik, KRIK/OCCRP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Belgradi linnapea Siniša Mali.
Belgradi linnapea Siniša Mali. Foto: Youtube/OCCRP

Serbia pealinna Belgradi linnapea Siniša Mali armastab luksuslikku elu, lendamist äriklassis ja ööbimist uhketes hotellides. Kuidas ta seda kõike aga oma ametipalga eest lubada saab, jääb kõigile arusaamatuks.

Organiseeritud Kuritegevuse ja Korruptsiooni Raporteerimise Projektiga (OCCRP) koostöös tegutseva Serbia Kuritegevuse ja Korruptsiooni Raporteerimise Projekti (KRIK) ajakirjanik märkas Malit aprilli keskel AirSerbia lennul äriklassis reisimas koos oma sõbratari ning kolme lapsega varasemast kooselust.

Ajakirjanikud selgitasid välja, et Mali käis Roomas pikka nädalavahetust veetmas ja ööbis luksushotellis otse Rooma südames asuval ostutänaval. Võttes arvesse vaid äriklassi lennupiletite hinda ning hotellis ööbimise maksumust, kulus KRIKi arvutuste kohaselt reisle vähemalt Mali seitsme kuupalga suurune summa.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles