Mehhiko räppar lahustas kartelli käsul tapetud õpilaste kehasid happevannis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Omar Palma Gutierrez.
Christian Omar Palma Gutierrez. Foto: twitter.com

Mehhiko räppar ja YouTube`i staar tunnistas üles kadunud õpilaste surnukehade lahustamise happevannis. Väidetavalt andis talle selleks korralduse narkokartell.

Christian Omar Palma Gutierrez – tuntud ka kui QBA – tunnistas uurijatele, et tema ülesanne oli mõrvatud õpilaste kehade happevannis lahustamine.

Filmitudengid Salomon Aceves Gastelum, Daniel Diaz ja Marco Avalos töötasid Nueva Plaza kartelli kogunemiskoha lähedal Jalisco osariigis oma projekti kallal.

Gängiliikmed aga pidasid neid rivaalitseva jõugu liikmeteks. Kui tudengite autot tabas maanteel rike, röövisid nad politseivormidesse riietatud mehed.

Uurijad usuvad, et röövijad peksid Gastelumi ülekuulamiste käigus surnuks ja otsustasid siis ka ülejäänud kaks tudengit tappa. Surnukehad viidi teise majja ja visati happevanni, et asitõenditest vabaneda.

Gutierrez on seni üks kahest inimesest, kes on kuritööga seoses vahistatud. Räppari Youtube`i kanalil on üle 125 000 jälgija ning tema videotel on miljoneid vaatamisi.

Räppar tunnistas, et oli mõrvadega seotud ning liitus kartelliga sõbra vahendusel kolm kuud tagasi.

Ehkki räppari videotes näeb luksusautosid ja brändiriideid, maksab kartell talle väidetavalt ainult 3000 peesot (160 dollarit) nädalas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles