Koreade ebatraditsioonilised esileedid rambivalgust ei pelga (1)

Kerstin Meresma
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhja-Korea esileedi Ri Sol-ju (vasakul) režiimi liidri Kim Jong-uni (vasakult teine) ja Lõuna-Korea presidendi Moon Jae-ini ning tema abikaasa Kim Jung-sookiga (paremalt esimene).
Põhja-Korea esileedi Ri Sol-ju (vasakul) režiimi liidri Kim Jong-uni (vasakult teine) ja Lõuna-Korea presidendi Moon Jae-ini ning tema abikaasa Kim Jung-sookiga (paremalt esimene). Foto: Lee Young Ho/Sipa USA/SCANPIX

Põhja-Korea liidrit Kim Jong-uni ja Lõuna-Korea presidenti Moon Jae-ini saatsid eilsele Koreade tippkohtumisele punkti pannud õhtusel vastuvõtul abikaasad, kel pole üksteisega pealtnäha midagi ühist.

Üks neist on 20ndais ja pärit isoleeritud Põhjast, teine 60ndais ja elab kapitalistlikus Lõunas, kuid mõlemad naised tunnevad suurt kirge muusika vastu. Nii Ri Sol-ju kui ka Kim Jung-sook olid enne abiellumist professionaalsed lauljad.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles