Teismeline tappis Austrias seitsmeaastase naabritüdruku ja viskas surnukeha prügikonteinerisse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politseinikud Hadishati kodu lähedal.
Politseinikud Hadishati kodu lähedal. Foto: HANS PUNZ / AFP/Scanpix

Austrias tunnistas teismeline noormees Robert K. üles seitsmeaastase naabritüdruku Hadishati tapmise ja tema surnukeha prügikonteinerisse peitmise, teatas politsei.

Tüdruku surnukeha leiti laupäeva hommikul Viini Döblingi piirkonnast, tema kadumisest teatati eelmisel päeval. Jõhker juhtum šokeeris tervet Austriat.

Kahtlustatavana peeti kinni 16-aastane naaber Robert K., kes on nüüdseks mõrva üles tunnistanud. Noormehe sõnul oli ta tapmisele eelnenud nädalal viha tundnud ja oli pahas tujus. Politsei sõnul ei ole mõrva motiiv selge.

Teismeline meelitas tüdruku oma perekonnale kuuluva korteri vannituppa. Seal ründas ta last noaga, pussitades teda kaela.

Austria päevalehe Heute andmetel oli tüdruk algul noormehe korterisse sattunud, sest soovis tema kassiga mängida. Robert ja Hadishat olid algul rahulikult koos jäätist söönud, aga seejärel olevat mõrvar tundnud soovi tappa.

Ta võttis 20 sentimeetrise teraga kööginoa, meelitas lapse vannituppa, lükkas ta dušinurka ning pussitas. Ülekuulamisel väitis Robert, et Hadishat oli lihtsalt valel ajal vales kohas.

Mõrvar puhastas surnukeha verest, pakkis kilekotti ja viskas prügikonteinerisse. Seejärel tuli ta tagasi korterisse ja koristas vannitoast vere, et tema vanemad kuritööst teada ei saaks. Roberti vanemad olid mõrva ajal poes.

Politsei sõnul pole Robert näidanud üles mingisugust kahetsust ega hooli tüdruku surmast.

Heute andmetel sündis Robert Tšetšeenias ning kolis kaheaastaselt Viini. Perekonda peeti igati hästi integreerunuks ja politseil polnud nendega varem probleeme olnud. Mõrvatud tüdruk oli samuti Tšetšeenia päritolu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles