Vene välisministrina jätkab Lavrov, kaitseministrina Šoigu

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Peaminister Dmitri Medvedev esitles president Vladimir Putinile uue valitsuse koosseisu.
Peaminister Dmitri Medvedev esitles president Vladimir Putinile uue valitsuse koosseisu. Foto: Mihhail Metzel/TASS/Scanpix

Vene peaminister Dmitri Medvedev esitles täna president Vladimir Putinile uue valitsuse koosseisu, kus suuri muutusi ette näha ei ole.

Putin kiitis Medvedevi esitatud valitsuse koosseisu heaks ja lubas allkirjastada tänase jooksul nende ametissemääramise korraldused.

Valitsuses on kümme asepeaministrit. Esimene asepeaminister on Anton Siluanov, kes jätkab ka rahandusminstrina.

Ülejäänud asepeaministrid on Tatjana Golikova, Juri Trutnev, Olga Golodets, Vitali Mutko, Dmitri Kozak, Juri Borissov, Aleksei Gordejev, Maksim Akimov ja Konstantin Tšuitšenko.

Välisministrina jätkab alates 2004 aasta märtsist sel ametikohal töötav Sergei Lavrov ja kaitseministrina alates 2012. aasta maist selles ametis tegutsev Sergei Šoigu.

Siseministrina jätkab Vladimir Kolokoltsev, energiaministrina Aleksandr Novak, kultuuriministrina Vladimir Medinski ja spordiministrina Pavel Kolobkov.

Transpordiministri kohal vahetab Jevgeni Ditrihh välja Maksim Sokolovi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles