Video: Süüria õhuväebaasis toimus uus plahvatus (1)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Plahvatus Hamas asuvas õhuväebaasis.
Plahvatus Hamas asuvas õhuväebaasis. Foto: twitter

Süüria riigimeedia ja vaatlusühendus teatasid suurtest plahvatustest riigi keskosas asuva Hama õhuväebaasi relvalaos. Pool tundi hiljem toimus piirkonnas uus plahvatus.

Riigitelevisiooni ja Süüria Inimõiguste Vaatluskeskuse andmetel toimus Hama provintsis asuvas režiimivägede õhuväebaasi relvalaos mitu võimsat plahvatust, mille põhjus ei ole esialgu selge.

«Plahvatused toimusid valitsusvägede relvalaos ja Hama sõjaväe õhubaasi kütuselaos,» teatas Süüria Inimõiguste Vaatluskeskuse juht Rami Abdel Rahman.

Vähem kui tund hiljem teatati juba viiendast võimsast plahvatusest, mis tõkestas päästjate ligipääsu piirkonda.

Plahvatused toimusid õhuväebaasis, mida valitsusvägede lennukid kasutavad Kesk- ja Põhja-Süürias õhurünnakute korraldamiseks.

Vaatluskeskuse teatel toimusid kärgatused baasis sees, kuid pole selge, kas selle põhjus on võimalik Iisraeli õhurünnak või miski muu.

Aprilli lõpus hukkus õhulöögis valitsusvägede eelpostile Põhja-Süürias üle kümne valitsusvägede võitleja, paljud neist iraanlased.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles