Politsei uurib vägistamissüüdistusi Luc Bessoni aadressil

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luc Besson.
Luc Besson. Foto: STEFANIE LOOS / AFP

Pariisi politsei on algatanud juurdluse seoses näitlejatari avaldusega, kes süüdistab Prantsusmaa päritolu filmilavastajat Luc Bessoni vägistamises, teatas laupäeval tema advokaat.

"Luc Besson eitab kategooriliselt selle fantaseerija süüdistusi," ütles lavastaja advokaat Thierry Marembert. "Ta tunneb hagejat, kelle suhtes ei ole ta kunagi sobimatult käitunud."

Viimastel andmetel leidis väidetav kuritegu aset ööl vastu reedet Pariisis. Arvatav kannatanu pöördus politseisse kuriteoavaldusega reedel.

Raadiojaama Europe 1 informatsiooni kohaselt ütles süüdistaja, et jõi tassi teed, mille järel tundis ennast halvasti ja kaotas teadvuse. Ärgates meenus naisele, et teda on seksuaalselt rünnatud.

Raadiojaama andmetel oli naisel varasemalt olnud Bessoniga paar aastat suhe.

Besson on Prantsusmaa üks tuntumatest filmirežissööridest, kelle loomingu hulka kuuluvad muu hulgas "Nikita", "Suur sinine" ("The Big Blue") ja "Viies element" ("The Fifth Element"). Režissööri viimane suurem ettevõtmine ulmepõnevik "Valerian ja tuhande planeedi linn" siiski loodetud edu ei saavutanud ja tegemist oli läbikukkumisega nii rahaliselt ja ka kriitikute vastuvõtu mõttes.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles