Londonis leidis aset sel aastal juba 65. mõrv (2)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni politsei uurijad kuriteopaigas.
Londoni politsei uurijad kuriteopaigas. Foto: SWNS.com / SWNS.com/Scanpix

Suurbritannia pealinnas Londonis avastati täna varahommikul taaskord pussitamisohver, see tõstis tänavuste mõrvaohvrite arvu 65-le, vahendab Daily Mail.

20ndates mees pussitati täna varahommikul surnuks Londonis Mitchamis. Politseiuurijad kutsuti sündmuskohale kell 3.29 (Eesti aeg 5.29). Nad vahistasid teos kahtlustatavana 44-aastase mehe ning ta on siiani vahi alla.

Ohver kuulutati surnuks sündmuskohal, kuid tema isik on siiani väljaselgitamisel.

Tegu on 65. mõrvaohvriga Londonis sel aastal ja esimest korda ületab sealne mõrvade hulk USA suurlinna New Yorgi oma.

Vaid mõne päeva eest pussitati Ida-Londonis kodu ees surnuks üks 24-aastane müüriladuja. Mees jooksis ründajate eest sussides minema, kuid tal ei õnnestunud põgenema pääseda.

Selle aasta kolme esimese kuuga registreeriti 45 mõrva, läinud aasta samal perioodil registreeriti 23 mõrva. Londoni politsei algatas erakorralise  juurdluse, et välja selgitada kuriteolaine tagamaad ning Londoni linnapea Sadiq Khan on aina suurema surve alla olukord kontrolli alla saada.

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles