Kreeka opositsioonijuht: valitsus on reformide elluviimisel täielikult ebaõnnestunud

Berit Nuka
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
President Kersti Kaljulaid ja Kreeka opositsioonijuht Kyriakos Mitsotakis kohtusid reedel Ateenas. Esialgu pooletunniseks kavandatud kohtumine kestis märksa kauem.
President Kersti Kaljulaid ja Kreeka opositsioonijuht Kyriakos Mitsotakis kohtusid reedel Ateenas. Esialgu pooletunniseks kavandatud kohtumine kestis märksa kauem. Foto: Mattias Tammet / Vabariigi Presidendi Kantselei

President Kersti Kaljulaid kohtus reedel ametlikul visiidil Kreekasse ka riigi opositsiooniliidri, paremtsentristliku Uue Demokraatia juhi Kyriakos Mitsotakisega, kes ootab pikisilmi arvatavasti eeloleval sügisel toimuvaid erakorralisi parlamendivalimisi, et asuda ise vasakpoolse Syriza juhi Aléxis Tsíprase asemel kriisides räsitud maad juhtima.

Teie kohtumine Eesti presidendiga venis märksa pikemaks kui plaanitud. Millest te kõnelesite?

Meil oli presidendiga väga huvitav kohtumine, kus me rääkisime paljudest teemadest: poliitilistest väljakutsetest, millega meie kaks riiki on silmitsi, ELi tulevikust, mind ennast huvitab väga, mida Eesti on saavutanud e-valitsuse vallas ning mitte ainult riigi vaid kogu ühiskonna digitaliseerimisel. Viimane on miski, mida loodan teha ka Kreekas. Nii et meil oli väga huvitav vestlus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles