Video: ameeriklane seisis Louis Vuittoni koti kaitseks silmitsi röövli kuulidega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Louis Vuittoni kotid.
Louis Vuittoni kotid. Foto: Gabriel Bouys / AFP/Scanpix

31-aastasel USA Michigani osariigi elanikul õnnestus relvastatud röövi käigus vältida oma Louis Vuittoni kotti kaitstes vähemalt kolme kuuli, vahendab Daily Mail.

Jerad Kluting oli koju kõndimas, kui üks meest tema eest relva välja tõmbas ja nõudis tema disainerkotti. Röövel tulistas Klutingi suunas kolm kuuli ja kui ta ikka koostööd tegema keeldus, sõitis röövel minema.

Politsei võttis 21-aastase Christian Steven Bracamontese veidi pärast röövikatset kahtlusalusena vahi alla.

«See juhtus nii kiiresti,» kirjeldas Kluting juhtunut. «Ta tõmbas ühe liigutusega oma vöö vahelt relva ning käskis mul kott üle anda.»

«Ma ütlesin seepeale, et ei saa te midagi mu Louis Vuittoni,» lisa ta. «Ma tegin selle koti nimel palju tööd ja see tähendab mulle palju.»

Kluting ütles, et maksis koti eest umbes 1700 dollarit ja seda ei toodeta enam. Tema arvates olid röövli kaks esimest kuuli mõeldud tema hirmutamiseks ja viimane tapmiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles