USA vanemad kaebasid oma saamatu 30-aastase poja kohtusse ja võitsid (3)

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Rotondo kohtus.
Michael Rotondo kohtus. Foto: Kuvatõmmis/Youtube

USAs New Yorgi osariigis elaval abielupaaril sai oma töötust 30-aastasest kodus elavast pojast nii kõrini, et nad kaebasid ta lõpuks majast välja viskamiseks kohtuse ja võitsid, vahendab New York Post.

Mark Rotondo ja tema abikaasa Christina Rotondo olid sunnitud äärmustesse laskuma pärast seda, kui nende poeg palvete ja ähvarduste peale tegutsema ei asunud. Pojale Michael Rotondole pakuti oma elu alustamiseks ja suureks kasvamiseks ka rahalist tuge.

«Michael (Rotondo), pärast sinu emaga vestlemist oleme otsustanud, et sa pead siit majast kohe lahkuma,» seisab Rotondode esimeses kirjas pojale, mis talle selle aasta 2. veebruaril edastati. «Sul on 14 päeva aega ruumid vabastada. Võtame kasutusele kõik vajalikud meetmed selle otsuse elluviimiseks.»

Pärast seda pakkusid nad pojale 1100 dollarit, et tal oleks võimalik endale leida uus elukoht. Lisaks soovitasid Rotondod võsukesel oma asju sorteerida ja maha müüa väärtuslikum kraam ning endale töökoht otsida. «On palju töökohti ka sinusugustele, kel pole palju kogemust. Leia endale üks neist – sa pead töötama!» kirjutasid Rotondod.

Vanemate pingutused aga Michael Rotondot end liigutama ei pannud ja neil sai sellest kõrini ning nad kaebasid ta kohtusse. Kohtunik nõustus Rotondodega ja andis Michael Rotondole korralduse suureks kasvada ja välja kolida.

See ajas Michael Rotondo marru. «See on minu suhtes väga ebaõiglane ja naeruväärne,» ütles Michael Rotondo, kes on enda sõnul ärimees. Tal on ka poeg, kelle hooldusõiguse ta kaotas. «Ma isegi ei taha seal elada ja olen pikka aega üritanud lahkuda.»

«Nad lõpetasid mu toitmise ja peatasid mu mobiilside,» kurtis  juulis 31-aastaseks saav Michael Rotondo meediale.  Kord pakkusid vanemad talle välja kolimise eest ka raha, mille ta vastu võttis. Välja Michael Rotono aga ei kolinud ja kasutas seda arvete maksmiseks.

Kohtudokumentides väitis Michael Rotondo, et tal on edukas äri, kuid keeldus avaldamast, millega see tegeleb. «Mul on raha. Mul on sissetulek ja plaan nende juurest välja kolida, lihtsalt mitte kohe.» Tema arvates maksid vanemad talle kätte, sest ta ei lubanud neil enne hooldusõiguse kaotamist näha tema last.

2017. aastal kaebas Michael Rotondo kohtusse elektroonikapoe Best Buy ja nõudis neilt 338 500 dollarit, sest ta vallandati, kuna ta keeldus laupäeviti töötamast. See kohtuasi veel lahendini jõudnud pole.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles