Kanadas sai India restoranis toimunud plahvatuses viga 15 inimest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päästetöötajad Bombay Bheli restorani juures, kus neljapäeva hilisõhtul toimus plahvatus.
Päästetöötajad Bombay Bheli restorani juures, kus neljapäeva hilisõhtul toimus plahvatus. Foto: Peel Paramedics / Twitter

Kanada suuruselt kuuendas linnas Mississaugas asuvas India restoranis plahvatas isetehtud lõhkeseade, vigastada sai 15 inimest.

Kohaliku politsei teatel sisenesid kaks kahtlusalust Bombay Bheli restorani kohaliku aja järgi neljapäeva hilisõhtulja panid plahvatama isetehtud lõhkeseadme. Mehed põgenesid kohe pärast plahvatust.

Kiirabi sõnul toimetati 15 inimesest kolm haiglasse kriitiliste vigastustega.

Politsei on avaldanud turvakaamera salvestise kahest kahtlusalusest, kirjeldades neid kui umbes 180 sentimeetri pikkuseid ja heledanahalisi.

Pealtnägija sõnul oli meestest üks 20. eluaastate keskpaigas ja tugeva kehaehitusega, teine aga kõhn. Mõlemad kandsid siniseid teksapükse ja tumedat kapuutsiga dressipluusi, nende näod olid kaetud.

Rünnaku motiiv on seni ebaselge.

Kanada ringhäälingu CBC teatel on politsei piirkonnas väljas suurte jõududega ning kohapeal viibinud politseinik ei saanud esialgu kinnitada, kas avalikkusele on jätkuv oht või mitte.

Torontoga piirnevas Mississaugas asub Toronto Pearsoni rahvusvaheline lennujaam.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles